Boeken

Lily, Lars & Lola De ontmoeting


De Ontmoeting

Lars komt in de straat te wonen van Lily en haar hondje Lola. De ontmoeting verloopt niet helemaal vlekkeloos, maar uiteindelijk weet Lily Lars voor haar te winnen met gebakken bananas, een Surinaamse lekkernij. Een verhaal over twee kinderen die ondanks hun culturele verschillen de beste vrienden worden en samen veel avonturen beleven.

Lily, Lars & Lola Op vakantie!


Op Vakantie!

Lily, Lars en Lola hebben een nieuw avontuur. Hun vriendje Ali gaat met het hele gezin in een auto naar Marokko. Hij eet daar uit een tajine, helpt zijn opa met schapen hoeden en zijn zusje Fatima gaat naar de markt waar ze een slang tegenkomt. Wat zouden Lily en Lars daarvan vinden?

Lily, Lars & Lola Halloween


Halloween

Lars neemt Lily mee naar zijn oom en tante in New York, Amerika. Daar vieren ze de griezelige feestdag Halloween. Ze doen mee aan Trick or Treat, Lola gaat naar een festival waar honden verkleed mogen en ze maken een heleboel griezelige dingen meeā€¦Na al het engs gaan ze ook naar het Vrijheidsbeeld.

Lily, Lars & Lola Spanje


Spanje

Lily en Lars krijgen een nieuw meisje in de klas. Ze heet Catalina en komt uit Spanje. Het meisje wordt al snel gepest en om te laten zien dat Spanje super leuk is, organiseren ze een echte Spaanse dag op school met tapas, flamencodansers en nog veel meer!

Bij ieder boekje zit een doeboekje waar hele leuke spelletjes instaan, kleurplaten met een leerzaam karakter.Bij ieder boekje zit een doeboekje waar hele leuke spelletjes instaan, kleurplaten met een leerzaam karakter.
Lily, Lars & Lola Zomer kleurboek


Zomer kleurboek

Lekker kleuren in de zomer met Lily, Lars & Lola!

 

 

 

Lily, Lars & Lola Winter kleurboek


Winter kleurboek

Lekker kleuren in de winter met Lily, Lars & Lola!